Zilver inwisselen tegen de hoogste zilverprijs, zoals zilveren sieraden, zilveren munten of tafelzilver

Wilt u uw zilver inwisselen voor geld? Bij ons kunt u altijd uw goud en zilver verkopen, voor de beste zilverprijs. Hebt u dus nog oude zilveren sieraden, zilveren munten, zilver bestek of tafelzilver liggen waar u graag vanaf wilt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvende taxatie.

Oud zilver verkopen

Wanneer mensen hun oude zilver verkopen, wordt vaak het eerst gedacht aan zilveren sieraden. Zilveren sieraden behouden hun waarde door de jaren heen, ook wanneer ze licht beschadigd of versleten zijn. Wanneer u uw zilveren sieraden niet meer draagt, zou het dus zonde zijn als ze maar thuis blijven liggen om stof te vangen. Veel mensen kiezen daarom voor hun zilveren ring verkopen, of hun andere sieraden natuurlijk.

Antiek zilver bestek ofwel tafelzilver verkopen

Ook kunt u ervoor kiezen om oud zilver bestek ofwel tafelzilver te verkopen. Let er hierbij wel op dat het gaat om bestek met een officieel keurmerk voor zilver, in tegenstelling tot besteksets waarbij de messen en vorken enkel zijn voorzien van een dun laagje zilver als omhulsel.

Zilveren munten inwisselen

Ook zilveren munten zijn erg populair om in te wisselen. Zo kunt u uw zilveren guldens en zilveren tientje inwisselen, munten die in de vorige eeuw zijn geslagen. Tegenwoordig kunnen deze natuurlijk niet meer als betaalmiddel worden gebruikt, dus door uw oude zilveren munten te verkopen, kunt u hier toch nog waarde uithalen door ze om te zetten in euro’s.

Zilver verkopen prijs

Voor de bepaling van de prijs bij zilver inwisselen, hanteren we altijd de actuele zilverprijs. Deze staat ook op onze website en wordt elke minut bijgewerkt, waardoor u altijd de meest recente zilverprijs kunt zien. Aan de hand van het zilvergehalte in de producten die u wilt verkopen, kunnen we de meest eerlijke prijs bepalen. Hoe hoger het zilvergehalte en dus ook het gewicht van zuiver zilver in het voorwerp dat u gaat inwisselen, hoe meer het product u zal opleveren. Voor een precieze prijsbepaling verwelkomen wij u graag op ons kantoor in Eindhoven voor een vrijblijvende taxatie.