Bel ons040 211 4505  WhatsApp06 4103 4108 Contact vragen Contact   

sterke punten goudnlTransparante Inkoopprijzen    sterke punten goudnlGratis Taxatie    sterke punten goudnlHoogste Biedprijs    sterke punten goudnlEenvouding en Veilig Verkopen

Goudaankoop van goud in welke staat en vorm dan ook

De professionals van GoudNL zijn gespecialiseerd in goudaankoop. Het volgende kunt u onderandere bij ons verkopen: goudstukken, goudbaren, goudstaven, gouden sieraden, gouden munten etc. Verder zijn we ook erg geïnteresseerd in de aankoop van oude gouden sieraden. Gouden ringen en gouden armbanden die niet meer worden gebruikt, kunnen wij altijd een nieuw doel geven door ze om te smelten. Het goede nieuws is dat u het tegen de hoogste goudprijs kunt krijgen bij onze goudaankoop. Als goudopkoper ofwel goudinkoper hanteren wij namelijk altijd de meest actuele goudprijs, die elke minuut op de website wordt bijgewerkt. Daarnaast hoeft u bij ons nooit extra kosten te betalen en kunt u altijd eerst uw gouden voorwerpen vrijblijvend laten taxeren. U zit dus nergens aan vast, en zult altijd de meest scherpe prijzen krijgen voor onze goudaankoop.

Goudaankoop

Goudbaren verkopen en goudstaven verkopen

Goudstaven en goudbaren zijn zeer waardevolle voorwerpen, omdat ze van zuiver goud gemaakt zijn. Investeerders en beleggers zijn vaak geïnteresseerd in deze goudaankoop, omdat goud nooit zijn waarde zal verliezen. Dit wordt dus gezien als een veilige en betrouwbare investering. Goudbaren en goudstaven zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten, van kleintjes van één gram tot grote baren van 25 kilo. Deze laatste is natuurlijk een enorme investering gezien de waarde van een gram zuiver goud, maar ook de kleine goudbaren en goudstaven kunnen al veel geld waard zijn bij een goudaankoop ofwel goud inleveren.

Trouwringen verkopen

Heeft u een oude gouden trouwring die u graag kwijt wilt, dan bent u bij ons aan het juiste adres om deze te verkopen. Wij zijn geïnteresseerd in de inkoop van goud waar ook de kleinere voorwerpen u al heel wat geld kunnen opleveren. De goudprijs wordt namelijk per gram bepaald. Kom gerust eens bij ons langs voor een vrijblijvende taxatie van uw gouden sieraden of ander edelmetaal. Onze professionals staan op werkdagen tussen 10.00 en 17.30 voor u klaar, zodat u altijd zonder afspraak even binnen kunt lopen voor goud verkopen. Zo weet u altijd van tevoren waar u aan toe bent bij een goudaankoop.

 


Copyright © 2011 - 2018 - GoudNL B.V. | Algemene voorwaarden| Sitemap