Inkoop van al uw goud, zoals sieraden, munten, horloges

Inkoop goud waar u mee kunt kijken bij de taxatie en alles netjes voor u wordt uitgelegd. Dit alles zonder afspraak en vrijblijvend tegen de hoogste goudprijs. Wij helpen u graag van oude, ongebruikte gouden producten af, in ruil voor een mooie prijs in euro’s. Voor de inkoop goud bieden wij u de hoogste prijs, waardoor u alsnog veel waarde krijgt voor uw ongebruikte producten.

Inkoop antieke sieraden

Veel mensen staan er niet bij stil dat de gouden sieraden die opgeborgen in een doosje liggen en eigenlijk nooit meer gebruikt worden, nog best wel wat geld op kunnen leveren. Antieke sieraden die niet meer bij uw huidige kledingstijl passen, sieraden die lichte beschadigingen of slijtages hebben opgelopen of ringen en armbanden die u gewoon niet zo heel mooi vindt. Wij kopen deze sieraden allemaal van u in, voor de hoogste goudprijs.

Inkoop gouden munten

Niet allleen gouden sieraden, maar ook oude gouden munten waar tegenwoordig niet meer mee betaald kan worden, kopen wij graag in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de gouden Maple Leaf munt, maar ook aan de gouden tientjes en gouden vijfjes die in de vorige eeuw zijn geslagen, ter ere van bijzondere gebeurtenissen of personen. Door uw gouden munten in te kopen, bieden wij u het geld in euro’s, waardoor deze munten toch niet waardeloos voor u thuis te hoeven blijven liggen.

Goudprijs inkoop

Wij hanteren altijd de hoogste goudprijs bij de inkoop van goud. Deze wordt bepaald aan de hand van het goudgehalte van uw gouden sieraden en munten. Goud wordt altijd per gram ingekocht, dus bij een taxatie zullen de voorwerpen eerst worden gewogen op een goudweegschaal. Vervolgens wordt met behulp van het goudgehalte in karaat het aantal gram zuiver goud in het voorwerp bepaald. Dit aantal gram wordt met de actuele goudprijs per gram, die op de website te vinden is, vermenigvuldigd. Zo kunnen uw oude sieraden en munten u nog heel wat opleveren. Lees ook “hoe werkt goud inkoop“. Bent u benieuwd hoeveel geld u kunt krijgen voor goud verkopen? Dan kunt u contact met ons opnemen of zonder afspraak binnen lopen voor een vrijblijvende taxatie op ons kantoor in Eindhoven.