Zie direct wat uw goud waard is

Goudprijs per gram en zilverprijs vandaag

Wilt u uw goud of zilver verkopen? Hier vindt u onze actuele inkoop goudprijs per gram en de zilverprijs per kilo. De onderstaande inkoop prijzen worden elke minuut bijgewerkt, zodat u altijd op de hoogte bent van de meest actuele inkoop goudprijs en zilverprijs. Zo weet u dus precies waar u aan toe bent als u bij ons met of zonder afspraak binnenloopt. Bij ons krijgt u ongeveer + 30% meer dan bij de concurrent.

Beoordeling

Laat een beoordeling voor ons achter.

 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Informatie over de zilver en goudprijs per gram

Inzicht in de zilver of goudprijs per gram is erg belangrijk wanneer u uw sieraden wilt verkopen.Wij tonen u daarom graag onze goudprijs per gram voor de goudgehalte voor 14 karaat goud of 18 karaat goud evenals onze meest actuele inkoopprijzen voor bijvoorbeeld een gouden tientje of een zilveren gulden.

Onze goudprijs in de tabel hierboven zijn werkelijk netto inkoopprijzen. Wij rekenen geen extra kosten voor de taxatie of andere zaken en krijgt u de het gewicht wat wij wegen waar u bij bent maal de actuele goudprijs per gram. U kunt dus zelf thuis al berekenen wat u van ons ontvangt voor uw goud, zilver, munten, baren of andere voorwerpen van edelmetaal.

U zult zien dat onze inkoop goudprijzen vanaf 100 gram iets hoger zijn dan de prijzen bij hoeveelheden van minder dan 100 gram. Dit heeft er mee te maken dat de efficiëntie in de verwerkingskosten bij een grotere hoeveelheid aan u als klant ten goede komen. Direct uw goud verkopen? Kom langs bij onze vestiging in Eindhoven of neem telefonisch contact op via 06 4103 4108.

Wat is uw goud waard?

Als u uw goud wilt verkopen, is van belang dat u het gewicht (in gram) maar ook de zuiverheid (in karaat) weet of door ons vrijblijvend laat taxeren. Wij kunnen u een betere goudprijs per gram bieden voor zuiverder goud omdat deze vinder onzuiverheden bevat die wij in het smeltproces eruit moeten filteren. U vindt op onze website de goudprijs per gram voor goud van:

8 karaat,14 karaat,18 karaat, 20 karaat, 21.6 karaat, 22 karaat en 24 karaat goud.

Hierbij is 24 karaat goud, door de zuiverheid van 999 ofwel 99,9%, het meest waardevol is. Als u uw gouden sieraden of oud goud wil verkopen, kunt u de zuiverheid wellicht terugvinden op het aankoopbewijs of op het sieradaad zelf in de vorm van een goudstempel ofwel goud merk. Let wel op dat uw gouden sieraden zelden van 24 karaat goud gemaakt zullen zijn, dit goud is weliswaar zeer zuiver, maar is niet geschikt voor het maken van sieraden omdat het daar vanwege de zuiverheid te zacht voor is.

Al met al is het van belang dat u goed kijkt naar het goud dat u wil verkopen, voordat u naar de goudinkoper gaat. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en weet u van te voren wat voor inkoop goudprijs en zilverprijs u kunt verwachten.

Zo gaat inkoop goud en zilver

De weergegeven inkoop goudprijs en  de zilverprijs in de tabel hierboven zijn afgeleid van de actuele internationale edelmetaalprijzen verbonden aan het Kitco. U kunt bij ons onder andere op het volgende rekenen:

  • Taxatie is gratis en vrijblijvend
  • U kunt meekijken bij de taxatie
  • Beste actuele prijzen in Nederland
  • Zonder onderhandelen de beste prijs
  • Wij beantwoorden graag al uw vragen
  • Wij hebben een uniforme werkwijze

U kunt ervoor kiezen om de bedragen direct contant uit te laten betalen of via de bank. De actuele goudkoers en inkoop goudprijs en zilverprijs komt altijd overeen met onze website. Bovendien kunt u bij ons al terecht vanaf 1 gram goud of zilver zie onze goudprijs per gram. Wij ontvangen u graag op ons kantoor te Eindhoven. Komt u langs dan vergeet uw legitimatie bewijs niet. Verder moet u minimaal 18 jaar als uw iets wilt verkopen.

Heeft u nog vragen over de inkoop goudprijs of zilverprijs dan kunt u ons bellen of Whatsappen op 06 4103 4108

Kom nu langs voor een vrijblijvende gratis taxatie