Wij taxeren en kopen graag uw goud, zilver en diamanten

Heeft u gouden sieraden of voorwerpen van edelmetaal die u niet meer gebruikt? Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van goud, zilver en diamanten met een vrijblijvende taxatie en de hoogste inkoop prijs.

Wilt u uw oude spullen verkopen, dan ontvangen wij u graag in onze vestiging in Eindhoven. Onze inkoop prijzen zijn altijd gebaseerd op de actuele goudprijs en zilverprijs, die u op onze website kunt volgen. U kunt meekijken tijdens de taxatie waar wij u meenemen in de taxatie en uitleggen hoe wij aan inkoop prijs komen. Indien u vragen heeft kunt u deze altijd stellen. Wij leggen u graag alles uit zodat een weloverwogen beslissing kunt maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook goed om te weten is dat wij u nooit extra kosten rekenen voor bijvoorbeeld taxaties, smeltkosten of verwerkingskosten. Met onze transparant werkwijze willen wij graag een eerlijke deal met u sluiten.

Diamant verkopen als diamanten sieraad of los

Wij kopen niet alleen goud in bij GoudNL maar ook diamanten. Wij bieden u de hoogste diamant prijs als internationaal erkende diamanthandelaar. Het maakt niet uit of u losse diamant of diamanten sieraden verkoopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diamanten ringen, diamanten oorbellen, diamanten hangers, et cetera. Heeft u diamanten liggen die u graag wilt inwisselen voor geld? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Loop zonder afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.30 bij ons binnen voor een vrijblijvende taxatie van een van onze professionals.