Beoordelingen

Op de voortreffelijke website wordt helder en duidelijk uitgelegd wat de waarde is van het ingebrachte materiaal. Gastvrije ontvangst, adequate taxatie en directe overmaking op mijn rekening. Voor mij nr.1 op de markt.
★★★★★

Super tevreden met de benadering en afhandeling van onze verkoop. Is een grote aanrader.

★★★★★

Altijd een fijne con-collega waar ik met vragen diamanten en goud welkom ben.

★★★★★

Snelle onbaatzuchtige reactie op mijn vraag. Top!

★★★★★

Transparant en eerlijk taxeerproces. Voordat ik hier mijn ketting kwam verkopen heb ik hem bij een onafhankelijke juwelier laten taxeren zonder dat mede te delen. De taxatie van GoudNL was precies hetzelfde! Ook een eerlijke en actuele prijs gramprijs voor je goud.

★★★★★

AANRADER!! Super tevreden! Eerlijke prijs en correct, vriendelijk geholpen. Laat ook het gewicht zien en de dagprijs van goud. Dit in tegenstelling tot Goudwisselkantoor op nr 150. Daar word je letterlijk opgelicht waar je bij staat.

★★★★★

Kom uit Haarlem en ben op de schoterweg geweest en kreeg 1 euro voor een zilveren gulden. Bij goudnl.nl kreeg ik voor die zelfde zilveren gulden € 1.86. Ben op een vriendelijke manier geholpen en kreeg met alle geduld uitleg. Vriendelijke man en goed en eerlijk geld gekregen voor mijn oude guldens en knaken

★★★★★

Zeer nette en kundige meneer heeft me geholpen. Alle sieraden heeft hij stuk voor stuk gecontroleerd en voor nette prijzen overgenomen. Ik raad iedereen deze winkel aan.

★★★★★

Hier krijg je de eerlijke prijs voor uw goed, zilver en edelmetalen. De concurrent goudwisselkantoor ook op de leenderweg!!! Bod mij 1200€ minder voor zilver!!

★★★★★

Ik heb in heel Eindhoven de goudinkopers vergeleken en GoudNL kwam als beste uit de test. Hoogste prijs gekregen en zeer vriendelijke mensen.

★★★★★

Helaas lang moeten wachten omdat eigenaar de zaak midden op dag sloot ivm autoschade. De uiteindelijke afhandeling was zeer correct.

★★★★

Eerlijke prijzen, ben netjes ontvangen met een goede uitleg. Ik kan dit bedrijf aanraden.

★★★★★

Snelle, vriendelijk service. De inkoop prijzen zijn redelijk.

★★★★★

Absoluut zeer tevreden! Eerlijk en correct! Aanrader!

★★★★★

Onze trouwringen laten maken bij hen. Prima service!

★★★★★

Correcte prijs en een snelle afhandeling.

★★★★★

Snelle en eerlijke afhandeling.

★★★★★

eerlijk goud handelen.

★★★★★

Een heel fijne en betrouwbare opkoper.

★★★★★

Zeer eerlijke en goede prijs. Neemt de tijd om het netjes af te handelen.

★★★★★

TOP!!!

★★★★★

TOP!!

★★★★★

TOP!!

★★★★★