Gouden sieraden verkopen

Bij ons kunt u uw gouden sieraden verkopen. Of u nu oude sieraden wilt verkopen of relatief nieuwe, wanneer u sieraden heeft liggen, willen wij graag uw sieraden kopen. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie bij onze vestiging in Eindhoven. Wij leggen u alles uit over onze transparante werkwijze en vertellen u graag waarom wij altijd de hoogste prijs kunnen bieden voor uw gouden sieraden.

Waarom uw gouden sieraden verkopen?

Klanten verkopen hun gouden sieraden aan ons om verschillende redenen. Vaak worden gouden sieraden verkocht omdat de eigenaar ze niet meer draagt. Dit heeft vaak te maken met dat de sieraden niet meer passen bij de huidige mode van nu of omdat de sieraden versleten en/of beschadigd zijn geraakt in de loop der jaren (vaak het geval met oude sieraden). Daarnaast zijn gouden sieraden natuurlijk geld waard en is het altijd interessant om aan oude (ongebruikte) sieraden extra verdienen. Vooral nu met de historisch hoge goudprijzen kunt u extra verdienen aan uw sieraden.

Welke sieraden kunt u verkopen?

Bij GoudNL kunt u al uw gouden en oude sieraden verkopen, het maakt niet uit van welk materiaal ze gemaakt zijn. Zo kopen wij vaak oude sieraden in van zilver, goud, platina en diamant, maar ook andere, minder gebruikte edelmetalen kunnen zeer waardevol zijn. Voor zilver en goud inleveren hebben wij op onze website een handig overzicht staan van de actuele prijs per gram, zodat u een idee krijgt hoeveel uw oude sieraden op dit moment waard zijn. Omdat deze edelmetalen per gram ingekocht worden, zullen ook kleine gouden ringen en zilveren armbanden u redelijk wat geld kunnen opleveren. Wij kopen vaak sieraden die gemaakt zijn van de volgende edelmetalen:

 • Gouden sieraden
 • Zilveren sieraden
 • Diamanten sieraden
 • Platina sieraden
 • Oude sieraden

Gouden sieraden inkoop

Wij zien het vaakst dat klanten gouden sieraden willen verkopen. Dit is natuurlijk niet gek omdat de goudprijs de afgelopen jaren fors is gestegen. De volgende gouden sieraden kopen wij vaak in:

 • Gouden kettingen
 • Gouden oorbellen
 • Gouden horloges
 • Gouden armbanden
 • Gouden ringen

Mocht u sieraden in bezit hebben die niet in bovenstaande lijst staan en wilt u ze toch graag verkopen? Dat is geen enkel probleem. Neem contact met ons op en wij vertellen u direct of wij uw gouden sieraden inkopen.

Zilveren sieraden inkoop

Net als gouden sierade kopen wij ook graag uw zilveren sieraden in. Heeft u zilveren sieraden en wilt u die verkopen? De zilverprijs is de laatste jaren sterk gestegen, waardoor het nu de juiste tijd is om uw zilveren sieraden te verkopen. U kunt de volgende zilveren sieraden aan ons verkopen:

 • Zilveren ringen
 • Zilveren kettinkjes
 • Zilveren armbanden
 • Luxe zilveren horloges

Staat uw zilveren sieraad niet in bovenstaande lijst? Neem contact met ons op en wij vertellen u direct of wij uw zilveren sieraad inkopen.

Diamanten sieraden inkoop

Heeft u diamanten sieraden die u graag wilt verkopen? Ook dan bent u bij ons bij het juiste adres. De waarde van uw diamant bepalen wij aan de hand van diamant kleur, diamant slijpwijze, diamant karaat en de diamant zuiverheid. Op de pagina inkoop diamant vindt u meer informatie over hoe wij de waarde van uw diamant bepalen. De volgende diamanten sieraden kunt u aan ons verkopen:

 • Diamanten armband
 • Diamanten ketting
 • Diamanten armband
 • Diamanten horloge

Ook hier geldt, indien uw diamanten sieraad niet in bovenstaande lijst staat, neem contact met ons op en wij vertellen u direct of wij uw diamanten sieraad inkopen.

Oude sieraden verkopen

Ook wanneer oude sieraden niet meer in de beste staat zijn, bijvoorbeeld wanneer ze slijtage of krasjes vertonen, willen we bij GoudNL graag uw oude sieraden inkopen. Het gaat namelijk niet om de staat van uw oude sieraad, maar om de hoeveelheid goud, zilver of ander edelmetaal die erin verwerkt zijn. Dit behoudt zijn waarde omdat het gemakkelijk omgesmolten kan worden. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw beschadige sieraden een stuk minder waard zullen zijn. Dit geldt overigens ook voor al uw oud goud (zie de pagina voor meer informatie).

Wat zijn uw sieraden waard?

Bij GoudNL zijn uw gouden en oude sieraden het meeste waard. Op de pagina goud en zilver inkoopprijzen vindt u onze actuele inkoopprijzen. De prijzen worden elke minuut bijgewerkt, zodat u altijd op de hoogte bent van de meest actuele inkoopprijzen. De goudprijs en zilverprijs die wij hanteren zijn afgeleid van de actuele internationale edelmetaalprijzen die verbonden zijn aan het Kitco.

Laat u verrassen door onze vrijblijvende taxatie

Bij GoudNL taxeren wij altijd gratis en vrijblijvend uw gouden sieraden (zie de pagina hoe werkt goud verkopen voor meer informatie over onze werkwijze). Zo weet u precies wat u heeft (aantal karaat) en welke prijs u krijgt voor uw gouden sieraad. Het taxeren van uw sieraad gaat altijd op een transparante (u kunt meekijken bij de taxatie) en uiterst professionele manier (met o.a. gebruik van koningswater bij gouden voorwerpen). Indien u content bent met ons bod, dan kunt u ervoor kiezen om de bedragen direct contant uit te laten betalen of via de bank. U kunt altijd zonder afspraak binnenlopen voor een gratis taxatie van uw sieraden.

Nu gouden sieraden verkopen.

Wij zijn gespecialiseerd in inkoop van sieraden. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie, zonder verplichtingen.
Bij ons krijgt u altijd de hoogste prijs voor uw sieraden. Bekijk onze actuele inkoopprijzen.