Gouden trouwring verkopen

Natuurlijk, een gouden trouwring verkopen zult u uiteraard niet doen als u gelukkig getrouwd bent. Maar er zijn ook veel huwelijken die het niet overleven. Als u een echtscheiding achter de rug heeft, dan blijft een gouden trouwring altijd als bewijs van uw huwelijk aan u kleven. Wilt u ook daar vanaf? Dan kunt u uw gouden trouwring verkopen. Een gouden trouwring verkopen kan zelfs therapeutisch werken na een moeizame echtscheiding. U verkoopt als het ware het laatste stukje wat u overhoudt van uw huwelijk en met het bedrag dat u hiermee ontvangt, gebruikt u om uw nieuwe leven op de rit te zetten.

Hoeveel levert het verkopen van een gouden trouwring op?

Dat een gouden trouwring geld waard is, staat vast. Hoeveel is nog de vraag. Dit hangt helemaal af van de trouwring zelf. Hoeveel karaat goud zit er in de ring? Hoeveel gewicht in goud zit er in de ring en zitten er ook nog diamantjes in de ring? Soms kan het verkopen van een gouden trouwring u veel geld opleveren. Wilt u zekerheid over het bedrag dat u krijgt voor uw gouden trouwring? Kom dan eens langs bij GoudNL. Wij taxeren de ring gratis voor u en u mag bij de keuring aanwezig zijn. Zo kijken wij welk keurmerk er in de ring aanwezig is, wat het gewicht is en het goudgehalte en zo komen wij tot een bepaalde prijs. Hier zult u ongetwijfeld tevreden mee zijn, want wij houden ons altijd aan de actuele goudkoersen.

Oud goud prijs 14 karaat

In Nederland is 14 karaat goud  de meest voorkomende goudsoort. Een groot deel van de gouden sieraden en producten bestaan dan ook uit deze goudgehalte, ook wel goudgehalte 585 genoemd. Heeft u een gouden sieraad van 14 karaat? Dan kunt u hieronder direct de oud goud prijs van 14 karaat berekenen:

Wat kunt u inleveren als oud goud?

Wij kopen graag al uw oud goud in, van gouden armbanden tot gouden kettingen. De staat van de sieraden maakt niet uit. Hieronder vindt u een overzicht van gouden sieraden en voorwerpen die u aan ons kunt verkopen:

  • Gouden munten
  • Gouden kettingen
  • Gouden armbanden
  • Gouden horloges
  • Gouden vijfje en tientje
  • Kortom, wij kopen al uw oud goud graag in

Mocht u oud goud hebben die niet in bovenstaande lijst staat en wilt u het toch graag verkopen? Dat is geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op en wij vertellen u direct of wij uw oud goud inkopen.

Verkoop uw gouden trouwring aan GoudNL

Wilt u uw eigen gouden trouwring verkopen? Of wilt u van een overleden ouder of grootouder de gouden trouwring verkopen? Verkoop uw gouden trouwring aan GoudNL. Bij ons weet u zeker dat u een betrouwbare goudprijs krijgt voor uw ring. Wij zijn heel transparant over onze goudprijzen, want u kunt voor de taxatie de actuele goudprijs al op onze website bekijken. Kom dus bij ons langs voor een taxatie, maak een afspraak of neem contact met ons op als u meer wilt weten over de verkoop van uw gouden trouwring.