Gouden ring verkopen

Heeft u een gouden ring, maar draagt u deze niet meer? Of komt de gouden ring uit een erfenis en ligt deze maar in een kast te liggen? Door uw gouden ring te verkopen, kunt u toch nog van uw ring profiteren. Niet meer door hem te dragen, maar u kunt met het geldbedrag dat u voor de ring krijgt leuke dingen doen. De waarde van een gouden ring kan heel verschillend zijn. Er zijn eenvoudige gouden ringen die gemakkelijk omgesmolten kunnen worden en zeer exclusieve gouden ringen. Deze ringen worden niet zomaar omgesmolten, maar kunnen vaak verkocht worden in originele staat.

Hoe gaat de beoordeling bij het verkopen van een gouden ring?

Gaat u voor het verkopen van een gouden ring naar GoudNL, dan zullen wij hiervan de waarde beoordelen. Tijdens dit proces mag u aanwezig zijn, wij houden namelijk van transparantie. Tevens kunt u zo zien dat de waarde eerlijk tot stand komt. In een echte gouden ring zal ook altijd een keurmerk staan. Hierin staat onder andere het aantal karaat. Ook wegen wij de ring en bepalen wij hoeveel het goudgehalte is. Op basis hiervan doen wij een bod op de ring. In principe maakt het niet uit in welke staat of hoe oud de ring is. Goud blijft altijd een bepaalde waarde vertegenwoordigen.

Oud goud prijs 14 karaat

In Nederland is 14 karaat goud  de meest voorkomende goudsoort. Een groot deel van de gouden sieraden en producten bestaan dan ook uit deze goudgehalte, ook wel goudgehalte 585 genoemd. Heeft u een gouden sieraad van 14 karaat? Dan kunt u hieronder direct de oud goud prijs van 14 karaat berekenen:

Uw gouden gulden uit 2001 verkopen aan GoudNL

Wij kopen graag al uw oud goud in, van gouden armbanden tot gouden kettingen. De staat van de sieraden maakt niet uit. Hieronder vindt u een overzicht van gouden sieraden en voorwerpen die u aan ons kunt verkopen:

  • Gouden munten
  • Gouden kettingen
  • Gouden armbanden
  • Gouden horloges
  • Gouden vijfje en tientje
  • Kortom, wij kopen al uw oud goud graag in

Mocht u oud goud hebben die niet in bovenstaande lijst staat en wilt u het toch graag verkopen? Dat is geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op en wij vertellen u direct of wij uw oud goud inkopen.

Verkoop uw gouden ring aan GoudNL

Als u een gouden ring toch nooit meer draagt, dan is het jammer om deze in de kast te laten liggen. Verkoop uw gouden ring dan aan GoudNL. U mag bij ons altijd langskomen voor een gratis taxatie van de ring. Bovendien kunt u de actuele goudprijzen altijd op onze website terugvinden en zo een inschatting maken hoeveel uw gouden ring opbrengt. Kom dus gerust langs of neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze dienstverlening, onze experts staan altijd voor u klaar.