Gouden ring met diamant verkopen

Heeft u een gouden ring met diamant in uw bezit die u graag wilt verkopen? Dat kan op een veilige en betrouwbare manier bij GoudNL. Misschien heeft u het sieraad geërfd, en draagt u het eigenlijk nooit. Misschien vindt u het niet mooi of is het sieraad beschadigd geraakt. Allemaal redenen voor het verkopen van een gouden ring met diamant. Als het om echt goud en een echte diamant gaat, moet u het sieraad zeker niet zomaar weggooien. Het verkopen ervan kan zeer lucratief zijn. Bij GoudNL kunnen wij zowel het goud als de diamant voor u taxeren, en er een mooie en eerlijke prijs voor bieden. Kom dus eens langs, en creëer een win-win situatie voor uzelf, én voor ons.

De waarde van uw sieraad

Het belangrijkste om te weten bij het verkopen van een gouden ring met diamant, is natuurlijk de waarde ervan. Als het echt goud en een echte diamant betreft, zit er altijd waarde aan, ook al is de ring misschien heel oud of beschadigd. Bij GoudNL zijn we experts op het gebied van goud en zilver, en zijn we ook een internationaal erkende diamanthandelaar. Daarom kunt u er zeker van zijn dat wij uw ring deskundig en eerlijk taxeren. Wij taxeren het goud aan de hand van de meest actuele goudprijzen, en brengen geen extra kosten in rekening voor het taxeren. De goudprijzen vindt u op onze website. Daarnaast kunnen wij alle soorten diamanten inkopen, zoals moderne, antieke, oude, witte, gele, en ga zo maar door. Wij kunnen uw diamant ook taxeren zonder deze uit de ring te halen. Iedere diamant is uniek, en de prijs daardoor ook, maar u kunt ervan op aan dat wij u de hoogste diamant prijs bieden.

Oud goud prijs 14 karaat

In Nederland is 14 karaat goud  de meest voorkomende goudsoort. Een groot deel van de gouden sieraden en producten bestaan dan ook uit deze goudgehalte, ook wel goudgehalte 585 genoemd. Heeft u een gouden sieraad van 14 karaat? Dan kunt u hieronder direct de oud goud prijs van 14 karaat berekenen:

Uw gouden gulden uit 2001 verkopen aan GoudNL

Wij kopen graag al uw oud goud in, van gouden armbanden tot gouden kettingen. De staat van de sieraden maakt niet uit. Hieronder vindt u een overzicht van gouden sieraden en voorwerpen die u aan ons kunt verkopen:

  • Gouden munten
  • Gouden kettingen
  • Gouden armbanden
  • Gouden horloges
  • Gouden vijfje en tientje
  • Kortom, wij kopen al uw oud goud graag in

Mocht u oud goud hebben die niet in bovenstaande lijst staat en wilt u het toch graag verkopen? Dat is geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op en wij vertellen u direct of wij uw oud goud inkopen.

U kunt uw gouden ring met diamant verkopen bij GoudNL

Verkoop uw gouden ring met diamant aan GoudNL, en u weet zeker dat u er een mooie en eerlijke prijs voor krijgt. Wij zijn een betrouwbare opkoper van goud en diamanten, en bieden u altijd de juiste prijs. U kunt uw sieraad gratis bij ons laten taxeren, en u mag hier zelf ook bij zijn. Zo kunt u met eigen ogen zien dat wij deskundige taxateurs zijn. Maak een afspraak en laat ons uw gouden ring met diamant opkopen. Zo krijgt u er wat moois voor terug!