Gouden juwelen verkopen

Denkt u aan het verkopen van uw gouden juwelen? Niet alle juwelen en sieraden die u in uw bezit heeft worden ook echt gedragen. Misschien heeft u er een aantal geërfd, en vindt u ze niet mooi, of wilt u ze niet dragen. Of u heeft nog sieraden liggen van lang geleden en ze passen niet meer in deze tijd, of zijn ze beschadigd. In plaats van dat ze stof liggen te vergaren in de kast, kunt u er ook voor kiezen om dit soort gouden juwelen te verkopen. Als u werkelijk te maken hebt met echt gouden sieraden, dan kan dat behoorlijk lucratief voor u zijn. Gooi uw gouden juwelen dus niet zomaar weg, maar verkoop ze aan GoudNL. Dan verkoopt u ze aan een betrouwbare partij voor een eerlijke prijs.

Ontdek de waarde van uw gouden juwelen

Het eerst dat u natuurlijk wilt weten als u uw gouden juwelen wilt gaan verkopen, is wat de waarde ervan zal zijn. Wat voor stuk het ook is, u kunt er zeker van zijn dat u bij GoudNL de beste prijs krijgt. Wij hanteren namelijk altijd de meest actuele goudprijzen, die worden bepaald door de huidige goudkoers. Deze kunt u ook terugvinden op onze website, zodat u zelf alvast een inschatting kunt maken van de waarde van uw juwelen. Maak een afspraak en u kunt bij ons langskomen voor een gratis taxatie.

Oud goud prijs 14 karaat

In Nederland is 14 karaat goud  de meest voorkomende goudsoort. Een groot deel van de gouden sieraden en producten bestaan dan ook uit deze goudgehalte, ook wel goudgehalte 585 genoemd. Heeft u een gouden sieraad van 14 karaat? Dan kunt u hieronder direct de oud goud prijs van 14 karaat berekenen:

Wat kunt u inleveren als oud goud?

Wij kopen graag al uw oud goud in, van gouden armbanden tot gouden kettingen. De staat van de sieraden maakt niet uit. Hieronder vindt u een overzicht van gouden sieraden en voorwerpen die u aan ons kunt verkopen:

  • Gouden munten
  • Gouden kettingen
  • Gouden armbanden
  • Gouden horloges
  • Gouden vijfje en tientje
  • Kortom, wij kopen al uw oud goud graag in

Mocht u oud goud hebben die niet in bovenstaande lijst staat en wilt u het toch graag verkopen? Dat is geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op en wij vertellen u direct of wij uw oud goud inkopen.

Verkoop veilig uw gouden juwelen bij GoudNL

Het is logisch dat u een goede en eerlijke prijs wilt ontvangen voor uw gouden juwelen. Daarom kunt u het beste naar een betrouwbare en deskundige opkoper gaan zoals GoudNL. Bij GoudNL zijn we experts op het gebied van goud en zilver, dus u kunt erop vertrouwen dat wij een deskundige en eerlijke taxatie uitvoeren. U mag ook bij deze keuring aanwezig zijn, zodat u het met eigen ogen kunt zien. We toetsen de te verkopen gouden juwelen op de hoeveelheid goud die erin aanwezig is, en kijken bijvoorbeeld naar een keurteken. Zo komen we tot de juiste waardebepaling, op transparante en betrouwbare wijze.