Gouden armband verkopen

Heeft u de afgelopen jaren een collectie sieraden bij elkaar verzameld en wilt u een voor u minder mooie gouden armband verkopen? Of heeft u een gouden armband geërfd en doet u hier niets mee? U kunt een gouden armband verkopen tegen een goede prijs. Ondanks dat het sieraad voor u misschien geen waarde meer heeft, als er echt goud in is verwerkt, dan hangt hier altijd nog een bepaalde waarde aan. Deze waarde wordt uitgedrukt in de goudprijs. Wat de exacte waarde voor uw gouden armband is, is afhankelijk van het aantal karaat, het gehalte en het gewicht van het goud.

Krijg de beste prijs voor het verkopen van een gouden armband

Het is helemaal niet zo dat uw gouden armband helemaal in perfecte staat moet zijn voor de beste prijs. Bij het verkopen van een gouden armband, telt vooral de goudwaarde. Hiervoor kunt u een afspraak maken met GoudNL. Wij zullen uw gouden armband gratis voor u taxeren en uiteraard mag u hierbij aanwezig zijn. Bij een echt gouden armband staat er een keurmerk in het goud geslagen. Hierin leest u onder andere af hoeveel karaat het goud is. Daarnaast testen wij uw gouden armband of deze echt is en wegen wij de armband om tot een totaal gewicht van het goud te komen. Hieruit komt een goudprijs rollen, waarna u beslist of u uw gouden armband daadwerkelijk aan ons wilt verkopen.

Oud goud prijs 14 karaat

In Nederland is 14 karaat goud  de meest voorkomende goudsoort. Een groot deel van de gouden sieraden en producten bestaan dan ook uit deze goudgehalte, ook wel goudgehalte 585 genoemd. Heeft u een gouden sieraad van 14 karaat? Dan kunt u hieronder direct de oud goud prijs van 14 karaat berekenen:

Wat kunt u inleveren als oud goud?

Wij kopen graag al uw oud goud in, van gouden armbanden tot gouden kettingen. De staat van de sieraden maakt niet uit. Hieronder vindt u een overzicht van gouden sieraden en voorwerpen die u aan ons kunt verkopen:

  • Gouden munten
  • Gouden kettingen
  • Gouden armbanden
  • Gouden horloges
  • Gouden vijfje en tientje
  • Kortom, wij kopen al uw oud goud graag in

Mocht u oud goud hebben die niet in bovenstaande lijst staat en wilt u het toch graag verkopen? Dat is geen enkel probleem. Neem in dat geval contact met ons op en wij vertellen u direct of wij uw oud goud inkopen.

Verkoop uw gouden armband aan GoudNL

Waarom zou u uw gouden armband aan GoudNL verkopen? Bij ons weet u zeker dat u de beste prijs krijgt. Wij publiceren altijd een actueel overzicht van de goudprijs op onze website. Zo kunt uzelf een goede inschatting maken wat de verkoop van uw gouden armband ongeveer opbrengt. Daarnaast zijn wij transparant en mag u altijd bij de keuring aanwezig zijn. Wij brengen ook geen onverwachtse extra kosten in rekening. Heeft u een gouden armband die u wilt verkopen? Kom langs en laat deze gratis taxeren.