Bel ons040 211 4505  WhatsApp06 4103 4108 Contact vragen Contact   

sterke punten goudnlTransparante Inkoopprijzen    sterke punten goudnlGratis Taxatie    sterke punten goudnlHoogste Biedprijs    sterke punten goudnlEenvouding en Veilig Verkopen

Wij taxeren en kopen graag uw goud, zilver, diamant, platina en luxe horloges

Heeft u gouden sieraden of voorwerpen van edelmetaal die u niet meer gebruikt? Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van goud, zilver, platina, diamant en luxe horloges met een vrijblijvende taxatie en de hoogste inkoop prijs.

GoudNL Inkoop

Wilt u uw oude spullen verkopen, dan ontvangen wij u graag in onze vestiging in Eindhoven. Onze inkoop prijzen zijn altijd gebaseerd op de actuele goudprijs en zilverprijs, die u op onze website kunt volgen. U kunt meekijken tijdens de taxatie waar wij u meenemen in de taxatie en uitleggen hoe wij aan inkoop prijs komen. Indien u vragen heeft kunt u deze altijd stellen. Wij leggen u graag alles uit zodat een weloverwogen beslissing kunt maken. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ook goed om te weten is dat wij u nooit extra kosten rekenen voor bijvoorbeeld taxaties, smeltkosten of verwerkingskosten. Met onze transparant werkwijze willen wij graag een eerlijke deal met u sluiten.

Diamant verkopen als diamanten sieraad of los

Wij kopen niet alleen goud in bij GoudNL maar ook diamanten. Wij bieden u de hoogste diamant prijs als internationaal erkende diamanthandelaar. Het maakt niet uit of u losse diamant of diamanten sieraden verkoopt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan diamanten ringen, diamanten oorbellen, diamanten hangers, et cetera. Heeft u diamanten liggen die u graag wilt inwisselen voor geld? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Loop zonder afspraak van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 17.30 bij ons binnen voor een vrijblijvende taxatie van een van onze professionals.

Diamant inkoop

Horloge inkoop

Luxe horloges verkopen van de merken Rolex, Breitling, Cartier of Omega?

Ook uw luxe horloges kopen wij in, of het nu goud, platina of diamant is. Voor alle horloges, maar ook voor alle andere producten die wij van u inkopen, geldt dat wij u door ons uitgebreide internationale netwerk altijd de hoogste prijs kunnen bieden. Wij zijn vooral gespecialiseerd in de horlogemerken Rolex, Breitling, Cartier en Omega. Na akkoord krijgt u naar wens direct contant of via de bank uitbetaald. Bij GoudNL hechten we waarde aan het bieden van de beste service voor onze klanten. Zie hiervoor onze beoordelingen. Heeft u nog vragen dan kunt u kijken naar de veelgestelde vragen of met ons contact opnemen. Bezoek ons zonder afspraak op onze vestiging te Eindhoven of stuur een WhatsApp naar 06-4103 4108.


Copyright © 2011 - 2018 - GoudNL B.V. | Algemene voorwaarden| Sitemap